Despre mine

Nascut in Baia-Mare in urma cu 25 de ani.De mic am fost intr-o cautare continua a informatiilor diverse care sa ma ajute sa detin o cantitate vasta a cunostintelor mele..am inceput cu ajutorul liceului de a intra in tainele electronicii si a informaticii pe care am abandonato imediat incercand sa imbratisez o cariera militareasca,incorporanduma la unitatea de jandarmi din Tasnad.Repede am realizat greseala facuta,vazand prostia care mustea in spatele zidurilor de beton in care orice tractorist avand o functie putea sa dea aproape orice fel de ordin care trebuia respectat, m-am pus cu burta pe carte si prin anumite circumstante am ajuns pe lista inaintata conducerii unitatii cu soldatii propusi pentru cursurile Comanadantilor de Grupa,asanumita "scoala de gradati".Dupa aproximativ 4 luni,nu prea aveam rezultate notabile la probele fizice dar exceland la proba tirului in poligon si stapanirii cu exactitate a regulamentelor si legilor militare in vigoare,a capacitatilor de a lua decizii de ultim moment si mai mult de a putea sa ma impun ca lider am ambsolvit cu brio aceste cursuri.Am fost detasat la Radio Difuziunea Romana din capitala din cadrul unitatii speciale de Paza si Obiective Strategice mi-a fost incredintata functia Comandant Grupa/Aj, Comandant Garda(pentru necunoscatori este punctul maxim al unui militar in tarmen).Dupa 8 luni de "servit patria" departe de locul de bastina,dorul de casa m-a dezbracat de uniforma statului si m-a imbracat in uniforma de bucatar la un soi de fast-food local.Nemultumit de orizonturile care le aveam, mi-am luat inima in dinti si am optat pentru un post mai pretentios si anume bucatar intr-un restaurant de vaza din oras.Prin devotamentul si setea perpetua de informatie am ajuns in scurt timp sa stapanesc arta culinara.Dupa aproximativ 3 ani,satul de rutina zilnica m-am decis sa imi schimb meseria,mi`am pus cravata si costumul si am plecat la un interviu la un hotel/restaurant de lux cu gandul de a deveni ospatar.Nesadisfacut complet dupa 1 an in care am profesat in meseria de ospatar, am renuntat si la asta,iar cu gandul la ce puteam face in continuare ,am avut sansa de a parasi tara,iar cu experienta mea si indemana,in prezent lucrez bucatar in Londra,U.K. Pot sa spun ca sunt pe deplin multumit de situatia mea actuala..